Кулинарный Узнет

 

Кўза шурва

Кўза шўрва ҳақида ҳеч эшитганмисиз? Ўзбек Миллий ошхонасида кўза шўрванинг ўз ўрни ва мухлислари бор. Бу таомни тайёрлаш кўп меҳнат талаб этмайди. Керакли маҳсулотларни кўзаларга жойлаб, уларни электр плитасига ёки темир тандир (духовка) га солиб қўйиб, қолган юмушлар билан бемалол машғул бўлсангиз  ҳам  бўлади. Фақат вақти-вақти билан кўзалардаги сув миқдоридан хабар олиб турсангиз  бўлгани. 

Oshxona.uz o'tish >





Все ссылки:

 

Новости сайта

Апайкины байки
Телеграм-канал Лилии Николенко https://t.me/abayki

Кулинарный юмор

Корреспондент общается с боксером. Ну, как водится, говорят, зачем боксеру руки, ноги и т.д. Зашла речь о голове:
-А зачем вам голова?
-  Ну,... для адекватного анализа и осмысления поступающей извне информации... Шучу! Ем я в нее, ем!..

Лилия Николенко

Товары, магазины, покупки

Маржон Тог - молочные реки из Джизака
Маржон Тог - молочные реки из Джизака

Кулинарные сайты

Крымскотатарская кухня от Ибадлаева Рустема

Авторский проект, хорошая подборка традиционных блюд крымских татар

Кулинарные цитаты, афоризмы

О просвещенности

Авторизация:

Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?

Случайный рецепт

Запеченные куриные шеи
Запеченные куриные шеи

Совет дня

Чтобы куски рыбы не разваливались во время жарки, их надо посолить за 10-15 минут до укладки на сковородку. Сковородка должна быть раскаленной.

Мясо, Рыба, Птица

Туркестанский усач
Туркестанский усач

Читайте новости...

... о рецептах на сайте, просто заходя на Яндекс

добавить на Яндекс

Ваше мнение

Партнеры проекта:

Кулинарные ляпы

Осторожно! Шипящщее мясо!
Осторожно! Шипящщее мясо!

free counters