Кулинарный Узнет

 

Қатламали патир

Сарлавҳани ўқиган кўпчиликнинг ҳаёлига жуда ҳам таниш ном ва ёқимли, лаззатли таъм келганига шубҳа йўқ. Деярли ҳар кишига маълум бўлган машҳур қатламали патирни юртдошларимиз ҳеч бўлмаганда бир маротаба татиб кўришган.  Лекин бу сафарги патиримиз кимлар учундир ноанаънавий ва кутилмаган бўлиши ҳам мумкин. Бу қатлама-патир ўша  сизу биз маҳлиё ва ошиқ бўлган қатлама хамиридан тайёрланади.

Oshxona.uz o'tish >





Все ссылки:

 

Новости сайта

Апайкины байки
Телеграм-канал Лилии Николенко https://t.me/abayki

Кулинарный юмор

- Дорогая, у нас есть что-нибудь поесть?
- Ешь все, что найдешь в холодильнике.
- Ах ты моя хозяюшка... Сама лед приготовила?

Лилия Николенко

Кулинарные сайты

Шеф Лаван

Не столь рецепты на сайте нравятся, сколь его дизайн. Приятно погулять

Вопросы технологии и продукты

Андижанский патыр
Андижанский патыр

Кулинарный Узнет

Димлама ошковок

Кулинарные цитаты, афоризмы

Симсим - Кунжут

Авторизация:

Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?

Совет дня

Помидоры и картофель - вещи плохо совместимые. Кислый сок томатов сделает картошку "резиновой". Потому томаты добавляют уже после того, как картофель сварился. Либо во вторых блюдах разделяют картофель и томаты слоями из других овощей.

Читайте новости...

... о рецептах на сайте, просто заходя на Яндекс

добавить на Яндекс

Ваше мнение

Партнеры проекта:

Кулинарные ляпы

Плов, как закуска
Плов, как закуска

free counters